Het maïsdoolhof

Ontdek ons maïsdoolhof met de hele familie! De allerkleinsten zoeken hun weg in het kinderdoolhof, waar je gemiddeld 30 minuten in rondloopt.

De iets gevorderde zoekers kunnen hun oriëntatiegevoel testen in ons Maïsterdoolhof. Dat bestaat uit twee delen en als de maïs op zijn hoogst staat kan je er al snel 1 à 2 uur in verdwalen.

>

Openingsuren & prijs

Tussen 15 juli en 31 augustus is het doolhof elke dag open van 10u00 tot 18u00. Plan je een bezoek aan het doolhof? Boek je bezoek via onze website om de beschikbare tijdsloten te zien.

🌽 Reserveer je plekje! | t.e.m. 3 jaar: € 5,00 | 4 jaar t.e.m. 12 jaar: € 7,00 | >12 jaar: € 10,00 🌽 

Nieuw! Sinds dit jaar kan je jouw dagticket na je bezoek inruilen voor een zomerticket, waarmee je de rest van de zomer het maïsdoolhof opnieuw kunt komen bezoeken. Zonder extra te betalen! Zo kan je ook makkelijk een andere keer in onze bar terecht.

>

Win een ballonvaart!

Doorheen de verschillende doolhoven zitten heel wat leuke vragen verstopt.

Scan de QR-codes met je telefoon, lees de vragen en vul de antwoorden in op het kaartje dat je ontving aan de ingang.

Op het einde van de zomer verloten we een ballonvaart onder de deelnemers.

>

Maak je bezoek compleet met ontbijt, lunch of BBQ

Ben je heelhuids uit het doolhof geraakt? Dan kan je in onze gezellige openluchtbar nog nagenieten met een hapje en een drankje. Je krijgt er zo een lekker zakje popcorn bij!

TIP! Combineer je bezoek aan het doolhof met onze oogsttafel of picknick. Ontbijt, lunch of BBQ met lekkere ingrediënten van onze bio-boerderij.

>

Combineer je bezoek aan ons doolhof met minigolf Damme

Combineer je bezoek aan ons doolhof met een spelletje minigolf in prachtige tuin van het Oud Sint-Janshospitaal in Damme. Dit historische terrein, ooit de tuin van de zusters Augustinessen, is deze zomer omgetoverd tot een betoverende minigolfbaan met 15 uitdagende banen, elk geïnspireerd door een specifiek thema uit de rijke geschiedenis van Damme.

Verdwalen in het maïsdoolhof en daarna wegdromen bij de historische minigolf? Neem een combiticket voor Maïsterplan en minigolf:  €11 voor kinderen en €14 voor volwassenen (open op donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag)

Maak je uitstap compleet!

Combineer jouw bezoek aan ons doolhof met een van onze andere activiteiten of geniet van al het lekkers dat we te bieden hebben!

Oogsttafel

Schuif je voetjes onder tafel en geniet van een heerlijke barbecue

Glamping

Overnacht op een prachtige locatie in een van onze unieke verblijven

Picknickmand

Start of eindig je zoektocht met een heerlijke picknick in onze boomgaard

Veelgestelde vragen

Ik heb een tijdslot gereserveerd, maar zal vroeger of later zijn. Is dat een probleem?

Niet echt. We hebben graag wat zicht op wie wanneer het doolhof in gaat, maar je hebt zeker een halfuurtje speling. Als je zeker bent dat je komt, hoef je ons niet te verwittigen.

Help! Ik zit vast in het doolhof en geraak er niet meer uit. Wat doe ik?

Vooral niet panikeren! Zoek het dichtsbijzijnde bord met QR-code en bel 0467 04 22 55. We begeleiden je er via de telefoon probleemloos uit!

Sluit het doolhof exact om 18u00?

Nee hoor, wij laten mensen binnen in het doolhof tot 17u30 en die krijgen nog ruim de tijd om zowel het kinderdoolhof als het Maïsterdoolhof te doorlopen én ook nog iets te drinken in onze bar of boomgaard. Geen zorgen om dus opgesloten te worden in ons doolhof.

Kan ik zomaar iets drinken en/of eten in jullie bar?

Nee, een plaatsje in onze Maïsterbar is de beloning voor wie het doolhof succesvol doorkruist. Onze bar is geen zomer pop-up die vrij toegankelijk is voor toevallige passanten. Iedereen is wel van harte welkom in onze boomgaard voor een hapje of drankje of om aan te schuiven aan onze oogsttafel.

Mag mijn hond mee in het doolhof?

Je hond mag zeker mee in ons doolhof, aan de leiband. Weet wel dat onze Maïsterhond Storm vrij rondloopt op het hele domein. Hij houdt enorm van andere hondjes en is super blij als hij nieuwe vriendjes kan leren kennen.

Wanneer weet ik of ik de ballonvaart heb gewonnen?

Eind september, wanneer het Maïsterplanseizoen erop zit, verzamelen we alle ingediende ticketjes en spelen we een spel met de jobstudenten. De winnaar wordt gecontacteerd door ons. Je contactgegevens correct en duidelijk invullen op je ticketje is dus de boodschap!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stuur ons een berichtje!

Beleef Maïsterplan op z’n best!