>

Stevig ontbijt om de dag te starten

Bezoekers die hun dag meteen in Maïsterplan willen starten, kunnen tussen 9u00 & 10u00 genieten van een heerlijk streekproductenontbijt. Alles wat we niet zelf produceren komt van onze favoriete boeren uit de buurt. We pakken graag uit met onze zelfgemaakte confituur en granola, biologische eitjes, huisgemaakt zuurdesembrood van eigen biologische baktarwe, de beste choco ter wereld, heerlijke kaasjes van de Damse Kaasmakerij met o.a. Damse Mokke (die meer dan 30 jaar geleden werd uitgevonden op onze boerderij) en charcuterie van onze Mangalica-varkens. Ook verse melk en appelsap staan op het menu.

>

Een lekker middagmaal om op kracht te komen

Geniet van onze gevarieerde lunch en tank nieuwe energie om de rest van de namiddag in Maïsterplan te ravotten. Onze lunch bestaat uit een heerlijke authentieke ovenkoek met kaas, ham en biologische groentjes uit onze eigen pluktuin, aangevuld met een lekker fris zomerslaatje. Een lokale en biologische vegetarische burger van La Vie Est Belle kan uiteraard ook. Geef dit zeker mee bij de opmerkingen indien je dit wenst.

>

🌽 Heerlijke barbecue als afsluiter

Schuif vanaf 18u30 je voetjes onder onze lange tafels en geniet van frisse en vernieuwende barbecuegerechten!

Met groentjes uit onze biologische pluktuin en vlees van onze eigen Mangalica-varkens, Poule-de-Bresse-kippen en Houtland-schapen, aangevuld met natuurrundvlees van een biologische lokale slagerij, zorgt boer Max voor een supergezellige smaakervaring. Kinderen t.e.m. 12 jaar krijgen krijgen een worst en kippenboutje met groentjes. Voor veggies bieden we bio-veggieburgers van lokale product La Vie est Belle.

Ideaal wanneer je blijft glampen, die dag het doolhof hebt bezocht of gewoon zomaar.

In samenwerking met

Beleef Maïsterplan op z’n best!