Gekiemd uit een rijke familiegeschiedenis

In 1998 besloten de ouders van Janne om, naast hun melkveebedrijf, ook een maïsdoolhof op te starten in de zomervakantie. Het Dams polderlabyrint was geboren!

Het labyrint kende vier succesvolle edities, maar hield in 2002 op met bestaan.

De zevende generatie

In 2019 namen Janne en Maxime, als zevende generatie, de boerderij en de fakkel over. Het werd een roeping om de boerderij en het historisch erfgoed te bewaren. Ze bliezen het oude, nog zo vaak genoemde, doolhof nieuw leven in en het werd een gigantisch succes.

Het terugkomende thema is de prachtige Damse zevenster, die elk jaar op een andere manier te zien is in het doolhofontwerp.

Ik hoop dat we de zes eerdere generaties trots maken met wat we doen, en dat mijn betovergrootmoeder fan is van Maïsterplan!

Janne Vanderyse

Belevingsboerderij met meer dan maïs

Intussen is het Maïsterplan van Janne en Maxime uitgegroeid tot een hele belevingsboerderij met zoveel meer dan maïs. Van kampjes tot trouwfeesten en van fietsverhuur tot een gezellige barbecue, bij Maïsterplan zit je goed voor een of meerdere dagen.

Plan jouw unieke uitstap naar de Damse polders

Alles op de boerderij staat in teken van beleven en genieten. Kom voor het doolhof, blijf voor een overnachting, ontdek de boerderij. Stel zelf je unieke dag bij Maïsterplan samen en beleef een onvergetelijke zomer!

Onze populairste activiteiten

Op en rond de boerderij is er altijd wel iets te beleven. Maar deze activiteiten hieronder zijn de meest geboekte. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Doolhof

Vind je weg in ons gigantisch maïsdoolhof

Glamping

Kom glampen in een Maïstertent of Tiny House

Oogsttafel

Ontbijt, lunch of BBQ met lekkers van onze bioboerderij

Beleef Maïsterplan op z’n best!