Authentiek & landelijk feesten

Onze evenementencirkel is dé locatie bij uitstek voor een intiem trouwfeest, ceremonie, verjaardagsfeest,… We werkten enkele unieke BBQ-recepten uit, waarbij we heel hard op lokale producten en specialiteiten mikken. Wanneer het weer iets minder is, kan je terecht in onze twee tenten, waar plaats is voor groepen tot 100 personen.

Wil je weten wat er mogelijk is en wat een feestje in Maïsterplan kost? Vraag dan hieronder onze brochure aan.

Feesten voor verschillende gelegenheden.

Al heel wat feestvierders vonden hun weg naar Maïsterplan. We bieden verschillende pakketten aan voor particulieren en bedrijven, maar staan altijd open voor een feest op maat van jouw gelegenheid!

Trouwfeest

Geef elkaar het ja-woord in de magische setting van Maïsterplan

Corporate concepts

Een teambuilding op en rond onze boerderij als beloning voor je team

Speciale gelegenheden

Organiseer je babyborrel, verjaardag, pensioenviering,...

Vraag hier onze brochure aan

Ontdek onze brochure met onze verschillende arrangementen en de bijhorende tarieven. Vul het formulier in en doe vrijblijvend je aanvraag.

Veelgestelde vragen

Kunnen mijn gasten ook blijven slapen na het feestje?

Ja hoor, glampen in Maïsterplan is mogelijk voor 40 personen. Er zijn 9 tenten en 1 Tiny House. Na je (korte) nacht kan je allemaal samen genieten van een ontbijt met heerlijke streekproducten. Een eigen tentje plaatsen is ook mogelijk, voor het gebruik van het sanitair en een ontbijt vragen we dan een meerprijs van € 30,00.

Wat kost het om Maïsterplan af te huren?

Voor gebruik van de boomgaard en schuur  gelden onderstaande huurprijzen. Hierbij huur je de ruimte, aanwezig meubilair & infrastructuur.

€750 per dagdeel of €1300 voor de hele dag

Optioneel:

Organiseren van de ceremonie (opbouw en gebruik strobalen/ meubels) – €250

Gebruik van een stretchtent (12 X 8m) of receptie in het maïsdoolhof (exl. opbouw) – € 750

Licht, techniek en extra decoratie – prijs op aanvraag

Voorzien jullie eten en drinken?

Zeker en vast! Op tafel kun je kiezen uit verschillende formules, van fingerfood tot foodtruck of barbecue. De drank wordt exclusief door Maïsterplan verdeeld, hiervoor werken we à la carte of met forfaits voor kinderen en volwassenen.

Moet ik zelf zorgen voor de inkleding?

Dat kan, maar je kan hiervoor ook op ons rekenen. Voor eventdecoratie, eventmateriaal en full event realisatie werken wij exclusief samen met de planners van BLOEI. Dus als jouw event een extra touch nodig heeft, staan zij klaar als florist, event planner of de huur van extra materiaal (meubilair, licht & techniek).

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stuur ons een berichtje!

Beleef Maïsterplan op z’n best!