Leer de kneepjes van het vak op onze boerderij

Voor alle modderzwijntjes die er een zootje van maken en kakelkipjes die onze diertjes willen vertroetelen! Op de planning: een spoedcursus ‘boer worden in 7 stappen’, zorgen voor onze boerderijdieren, timmeren alsof je leven ervan af hangt, boerenbrood en chocoladekoekjes bakken, wroeten in de moestuin, rollebollen in het stro, balletjes gooien met Storm de boerderijhond,…

Voel je het al kriebelen? Kijk dan snel verder!

Praktische informatie

Onze kampjes zijn er voor iedereen tussen de 5 en 8 jaar oud. We houden 2 kampjes in juli en 2 kampjes in augustus. Er zijn per week slechts 20 plaatsen beschikbaar, schrijf dus snel in!

Het kampje start telkens om 9u00 en eindigt om 16u00. Vooropvang is er vanaf 8u30, naopvang tot 17u00.

De prijs bedraagt € 200,00 voor een week. Inbegrepen hierin is een warme lunch (echte boerenkost door boer Max) en toegang tot het Maïsterdoolhof (enkel in de zomervakantie).

Inschrijven? Dat kan via de Google Form hieronder…

Je krijgt in de eerste dagen na het invullen een mailtje terug met de boodschap of je een plaatsje hebt kunnen bemachtigen. Soms kan het wat langer duren omwille van het vele werk op de boerderij. Mocht je in tussentijd vragen hebben, geef dan gerust een belletje op 0467/04.22.55.

Alvast bedankt voor het geduld 🙏

 

Beleef Maïsterplan op z’n best!