🌽 Ga op pad met je packraft en geniet van het avontuur

Met een packraft, opblaaszak, peddel, zwemvest en waterdichte rugzak trek je de Damse wateren op! Ervaring is niet vereist. Je voelt je als een vrije vogel alleen op het water en doorkruist de streek op een heel andere manier.

Packraften is een vernieuwende activiteit die je met het hele gezin, je vriendengroep of als teambuilding beleeft. Je komt nadien helemaal zen en met grote honger terug … Ideaal om nadien aan te schuiven aan onze heerlijke oogsttafel!

Hoe gaat packraften in z'n werk?

Na een demo in Maïsterplan ga je zelfstandig op pad met een opblaasbootje in je rugzak en een uitgestippeld parcours dat je op je eigen tempo afwerkt, al wandelend en peddelend.

Het parcours is 17 km, waarvan 11 km peddelen op vlak, niet-stromend water. Op deze route moet je 2 keer je bootje opblazen en opbergen. Je legt het parcours af op je eigen tempo, met enkele rustpauzes inbegrepen rekenen wij op zo’n 5 à 6 uur. Het korte parcours (halve dag) duurt zo’n 4 uur.

Wat kost packraften en hoe kan je reserveren

De prijs is € 65,00 per boot voor een hele dag en €45 voor een halve dag. Volwassenen en tieners boven de 12 jaar huren een eenpersoonsboot, kinderen onder de 12 jaar moeten samen met een volwassene in een tweepersoonsboot.

In de huur zit je materiaal, een online demo, de routebeschrijving, een proper parcours en de opkuis van het materiaal.

Tip: combineer deze leuke teambuildingsactiviteit met een heerlijke lunch of BBQ, inclusief groentjes uit onze eigen pluktuin en vlees van eigen kweek.

Beleef Maïsterplan op z’n best!