Geniet mee van onze pluktuin vol beleving

Omdat wij al het lekkers van onze boerderij niet alleen kunnen opsmullen, bieden we iedereen de kans om deel te worden van onze plukcommunity. Pluktuin Plukbaar is een belevingspluktuin waarbij het mogelijk is om elke dag van zonsopgang tot zonsondergang te komen plukken voor eigen gebruik.

Groentjes uit de serre plukken we zelf en kan je komen afhalen op twee afhaalmomenten per week. Ook in de winter voorzien we een aanbod seizoensgroentjes, waardoor je als lid van de pluktuin het hele jaar door kan genieten van biogroentjes.

 

Word lid van onze pluktuin

Een abonnement voor 4 maanden (1 juni tot 30 september) kost € 240,00 per volwassene, een abonnement voor 1 jaar kost je € 550,00.

De prijs per kind is afhankelijk van de leeftijd (€ 25,00 per levensjaar van het kind bij een abonnement van 4 maanden, € 23,00 per levensjaar bij een abonnement van een jaar). Kinderen onder de 3 jaar oogsten gratis, het derde kind in een gezin betaalt de helft van de originele prijs.

Wil je meer te weten komen over onze Plukcommunity? Neem contact met ons op via info@maisterplan.be.

Maak kennis met boer Pieter

Bioboer Pieter neemt je graag mee op verkenning! Met zijn 73 lentes houdt hij de pluktuin ordelijk, proper en gezond. Hij zaait alle groenten en helpt je bij de oogst. Al sinds 1984 kweekt hij zijn eigen groentjes en sindsdien specialiseerde hij zich in tomaten, pompoen, prei, wortel en warmoes. Wist je trouwens dat hij wereldberoemd is in het Brugse voor zijn coeur de boeuf tomaat?

Beleef Maïsterplan op z’n best!